Faam by C. is een full-service digitale partner met een no-nonsenseaanpak. We staan garant voor een perfecte uitwerking van online cases: esthetisch en technisch!

Van het bouwen van uw website, schrijven van relevante, succesvolle teksten zodanig uw website gevonden wordt op zoekmachines, tot de volledige optimalisatie van uw website. Wij geven harde cijfers! En op basis van deze cijfers werken we voorstellen uit om uw website verder te optimaliseren.

Faam by C. geeft uw onderneming de online aanpak die het nodig heeft.

Thomas Vandergucht

Thomas Vandergucht

Geboeid geraakt door de wereld van e-commerce in 2008 door het opzetten van een eigen webshop. Hierdoor werd zijn interesse in webdesign, met later ook SEO & SEA verder getriggerd. Vervolgens nam hij de beslissing om een stap verder te gaan en in 2009 “Faam”op te starten. Zijn doel: meerwaarde creëren voor KMO’s die vandaag niet beschikken over de in-house kennis van online profilering, maar de nood ervan in zien.

Caroline Coolen

Caroline Coolen

Passie voor het ondernemen werd er van thuis uit met de paplepel ingegeven. Hierdoor weet Caroline exact wat de noden en behoeften van ondernemers zijn. Deze passie heeft ze in de beginjaren van haar professionele carrière verdergezet door ondernemers de nodige ondersteuning te geven bij het realiseren van hun projecten. En vervolgens werkte ze op verschillende projecten die bijdragen aan de digitalisering in de financiële wereld. Naast deze passie is ze ook meegezogen in de digitale wereld; en wil ze door haar kennis een meerwaarde creëren voor ondernemers door ervoor te zorgen dat deze online gevonden worden.

Team & support

Bjorn Pacholski

grafisch vormgever | illustrator

zaakvoerder Pixel Noir

Frederik Degryse

fotografie

zaakvoerder AF-Fotografie

Vicrea

Een netwerk voor en door professionals

Bij Faam by C. weten we dat in onze branche ieder zijn specialiteit heeft. Daarom maakt Faam by C. deel uit van een groter netwerk van professionals “Vicrea”. Op deze manier kunnen we onze klanten ondersteunen op elk gebied. Faam by C. is samen met Pixel Noir bedenker van “Vicrea”.

“Vicrea” is een denktank voor online duizendpoten dat door middel van voortdurend onderling overleg, alsook driemaandelijkse samenkomsten een kader geeft voor een wisselwerking tussen professionals uit verschillende specialisaties in de sector. De prioriteit is om het individu een bredere kijk te geven op mogelijkheden en nieuwigheden in ieders specialisatie. Webdesign, fotografie, typografie, SEO, SEA en copywriting zijn de voornaamste domeinen. Op de kaart zijn we vandaag te vinden van webdesign in Aalst tot illustrators in Genk.

Dankzij “Vicrea” komen we op een innovatieve wijze tot sterkere samenwerkingsverbanden wat staat voor een continue verbetering van de eigen dienstverlening.

Professionaliteit, betaalbaarheid en visie zijn de drie belangrijkste pijlers waar wij naar streven. Op deze manier versterken we onze positie als betrouwbare partner in online communicatie.