Wat we doen

Wij ontwikkelen hedendaagse websites op maat van uw bedrijf. Er worden studies gemaakt van toekomstige online posities en er is sterke ondersteuning in online marketing en SEO. Hiermee hebben onze klanten alles voorhanden om koers te zetten richting online FAAM.

Webdesign

Responsive webdesign is vandaag de standaard. Uw nieuwe website ziet er dan ook altijd optimaal uit, ongeacht het apparaat die je bezoeker gebruikt. Alle websites zijn SEO-vriendelijk want wij hebben van bij de start oog voor optimalisatie.

SEA

Met Google Adwords zorgen wij ervoor dat uw website voldoende leads genereert. Faam optimaliseert uw advertentiebudget en zorgt voor een hoge ROI. Vandaag verzorgen wij campagnes voor tal van bedrijven op lokaal en nationaal niveau.

 @Faam webdesign we love webdevelopment 

Een netwerk van professionals

Vicrea

Bij Faam weten we dat in onze branche ieder zijn vak heeft. Daarom maakt Faam deel uit van een groter geheel dat zo alle onderdelen van een geslaagde communicatie weet te ondersteunen. Faam is samen met Pixel Noir bedenker van Vicrea.

Vicrea is een denktank voor online duizendpoten dat door middel van voortdurend onderling overleg alsook 3 maandelijkse samenkomsten, een kader geeft voor een wisselwerking tussen mensen uit verschillende specialisaties in de sector. Prioriteit is het individu een bredere kijk te geven op mogelijkheden en nieuw vernuft in ieders specialisatie. Webdesign en andere visuele communicatie, fotografie, typografie, SEO en copywriting zijn de voornaamste domeinen. Op de kaart zijn we vandaag al te vinden van Oost-Vlaanderen tot Limburg. Dankzij Vicrea komen we op innovatieve wijze tot sterkere samenwerkingsverbanden en een continue verbetering van de eigen dienstverlening.

Professionaliteit, betaalbaarheid en visie zijn de 3 belangrijkste pijlers waar wij naar streven. Op deze manier weten wij onze positie als betrouwbare partner in online communicatie te versterken.