Een aanbod op maat
webdesign aalst, faam webdesign, faam, webdesign erpe-mere, seo
16204
page-template-default,page,page-id-16204,qode-quick-links-1.0,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Ons aanbod

Voor ieder project gaan wij 200%!
Selecteer volgens de noden van uw bedrijf

Bedrijfswebsite

1 jaar webhosting en domeinnaam

Zoekmachine optimalisatie

Meer dan 25 webpagina's

1 jaar webmaster

1399

Prijscalculator

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Zodra wij tekst en afbeelding ontvangen hebben, bent u binnen 5 weken online!

U kunt op Faam steeds beroep doen voor uw webhosting. Onze partner in hosting beschikt over de beste apparatuur en servers binnen de Benelux. Zo kunnen wij een sterke service garanderen.

Staat u later graag zelf in voor het beheer van uw nieuwe website? Dan kan dat perfect! Wij leveren uw website af met een geavanceerde plugin voor eenvoudig zelfbeheer.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is een mooie positie behalen binnen de zoekresultaten. Daarom wordt uw website geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Als klant krijgt u alles mee om de strijd aan te gaan met de online concurrenten.

U kunt ons steeds inschakelen als webmaster. Dan staan wij in voor het continue onderhoud en plaatsen wij op professionele wijze uw nieuwe teksten en foto’s op de website. Zo blijven wij instaan voor uw online identiteit en moet u zelf niet aan de slag.

Iedere website kan in meerdere talen afgeleverd worden. Standaard integratie van Google Maps, Share & Like buttons en Google Analytics voor het volgen van de bezoekersstromen.