Ons aanbod

Websites worden steeds op maat gemaakt. Bij de ontwikkeling houden wij rekening met uw verwachtingen maar ook met die van uw toekomstige bezoekers.
Geoptimaliseerd voor Google

Het doel van zoekmachine optimalisatie is een mooie positie behalen binnen de zoekresultaten. Daarom wordt uw website geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Als klant krijgt u alles mee om de strijd aan te gaan met de online concurrenten.

Duurtijd ontwikkeling

Zodra wij tekst en afbeelding ontvangen hebben, bent u binnen 5 weken online!

Website zelf beheren

Staat u later graag zelf in voor het beheer van uw nieuwe website? Dan kan dat perfect! Wij leveren uw website af met een geavanceerde plugin voor eenvoudig zelfbeheer.

Faam als webmaster

U kunt ons steeds inschakelen als webmaster. Dan staan wij in voor het continue onderhoud en plaatsen wij op professionele wijze uw nieuwe teksten en foto's op de website. Zo blijven wij instaan voor uw online identiteit en moet u zelf niet aan de slag.

Garantie

Al onze websites krijgen 12 maanden garantie op onregelmatigheden. Zo zeker zijn wij van een goede werking!

Prijskaartje

De prijs voor webdesign is steeds afhankelijk van het project. Maar wij zijn ons bewust van de grote prijsverschillen voor webdesign en geven hier graag richtprijzen mee. Voor de basiswebsite bestaande uit 5 webpagina's kan dit vanaf €650,00. Voor een bedrijfswebsite op maat gaat dit tussen €1000,00 tot €1500,00. (prijzen excl. BTW)