5 unieke websites

distance to marsEen hele hoop research gaat vooraf aan de oprichting van een blog, dit was voor de start van FAAM.be niet anders. Op onze weg kwamen we een heuse collectie van unieke websites tegen. Graag delen we enkele leuke exemplaren. Hier maakten we een eerste selectie van 5 websites uit de ellenlange lijst die we ondertussen voor handen hebben. Neem een kijkje op onderstaande.

1. www.distancetomars.com

Deze website kwam tot stand door 2 talentvolle designers uit Londen; David Paliwoda en Jesse Williams. Wat begon als een eenvoudig idee, leverde hen al snel heel wat aandacht op.

2. www.coffitivity.com

Een vaak gezien beeld dat we meekregen uit Amerikaanse sitcoms, is dat van de drukbezette werkkracht die met de laptop voor zich en koffie ernaast, aan het werk is terwijl te vertoeven in diens favoriete koffieshop. Nu werd met die gedachte onze volgende website ontwikkeld. Onderzoekers beweren er dat een drukke omgeving zoals de koffieshop inspirerend en vooral ook stimulerend werkt. Vanaf nu kunt(wilt?) ook u deze omgeving thuis geheel gratis volledig nabootsen.

3. Bloomberg Billionaires

Bekijk hier op interactieve wijze de dagelijks vernieuwde lijst van ’s werelds rijkste bewoners.

4. Death by guns in the U.S. 2013

Het internet hoort ontspannend en vooral ook educatief te zijn. Soms mag het al eens choqueren, zodat we niet vergeten kritisch te denken.

5. Chat with iGod

Dit bijzondere script geeft je de kans om iGod al je levensvragen te stellen. Start met “hello”. Een echte aanrader!

Geen reactie's

Geef een reactie